Intercom-banner

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

FIBARO is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.

De installatie is erg gemakkelijk en niet intensief, u behoeft geen nieuwe kabels te leggen en de miniatuur modules passen in de montagedoos achter uw huidige schakelaars.  U kunt het systeem gewoon gebruiken met uw huidige elektrische installatie en uw bestaande schakelaars.

sys_interface

De Beleving

FIBARO is meer dan een systeem om draadloos uw apparaten te kunnen schakelen, het is een betrouwbare gastheer, een persoonlijke assistent die zorg draagt voor uw familie en uw woning.

Waarom FIBARO

FIBARO is meer dan alleen uw dagelijkse comfort en veiligheid verbeteren, het is een totale verandering van uw leven. FIBARO is de toekomst. Ervaar hoe gemakkelijk het is, uw leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

sys_center

Compatibiliteit en de Z-Wave technologie

FIBARO geeft u volledige vrijheid van controle en communicatie want het is compatibel  met de meeste smartphones en tablets.

FIBARO is compatibel met de draadloze Z-Wave producten van 300 individuele producenten, welke eventueel bedient kunnen worden met de systemen van

Alle IP cameras kunnen worden geïntegreerd met het systeem, op verzoek wordt er bij detectie van een incident, een foto of video naar de aangemelde smartphones gestuurd.

FIBARO componenten worden niet permanent bevestigd aan de infrastructuur van uw gebouw. Dus als u wilt herinrichten of verbouwen is dit geen probleem. U geeft de module gewoon een nieuwe plaats en dankzij de MESH netwerk technologie zal het zichzelf automatisch aanpassen aan de nieuwe locatie en blijven functioneren met de overige componenten. U kunt het systeem zelfs mee verhuizen en opnieuw aanpassen aan uw nieuwe situatie.

Het FIBARO Systeem controleert en bewaakt de status van de individuele componenten en indien nodig informeert het u over een incident.
FIBARO kan automatisch uw apparatuur uitschakelen wanneer u niet thuis bent om energie te besparen of weer aan wanneer u thuis komt voor uw comfort.
Of u waarschuwen als iemand een raam vergeten is te sluiten. De verlichting dimmen naar de benodigde lichtsterkte en deze eventueel automatisch aanpassen naar uw stemming of de weersomstandigheden.

               De Intelligentie

woda
U kunt FIBARO zelfs de watertoevoer af laten sluiten bij een detectie van waterlekkage of een gesprongen leiding. of uw elektrische apparaten uitschakelen bij overstromingsgevaar. Bent u vergeten om de verwarming lager of uit te zetten of het alarm in te schakelen, FIBARO weet het en helpt u herinneren, of doet het voor u. Waar ter wereld u ook bent.

De componenten krijgen automatisch updates wanneer nodig. Backups van uw instellingen worden automatisch gemaakt en verstuurd naar externe servers. Batterij gevoede componenten geven u ruim van te voren aan wanneer het tijd is om deze te verwisselen.

sys_kompatybilnosc

De grafische interface

FIBARO is het enige systeem met een simpele configuratie interface. Waarbij u de mogelijkheden tussen de componenten, scenes en het gehele intelligentie kunt regelen vanaf elke computer op elk moment, waar u ook bent ter wereld. U heeft geen speciale software nodig en hoeft geen externe technische service te bellen.

system_laptop_right

Veiligheid

FIBARO kan eventueel worden geïntegreerd met uw bestaande alarmsysteem of onafhankelijk als alarmsysteem opereren.

Elk component opereert onafhankelijk van uw alarmsysteem, als deze beschadigd zou zijn of niet zou werken kan FIBARO bij een detectie van brandgevaar bijvoorbeeld zelf rolluiken en/of ramen openen, ventilatie activeren of de verlichting inschakelen. en u een melding hiervan sturen.

U heeft geen VPN connectie of een statisch IP adres nodig om het systeem van afstand te kunnen bedienen en de handmatige bediening van uw schakelaars blijven normaal werken, zelfs bij een totale uitval van uw internetverbinding, Wifi netwerk of een defect aan het systeem zelf.

 

Fibaro_smoke_sensor_7
Fibaro morgen

Met FIBARO Multimedia kunt u:

Het Systeem controleren van elke TV met een HDMI aansluiting.
Stelt u zich eens voor,… u heeft een rustige avond thuis en u kijkt een film. Wanneer er aangebeld wordt zal de film op pauze gaan, de lichten in de woonkamer gaan aan naar 30% en de buitenverlichting naar 100%. Het beeld van de camera bij de voordeur verschijnt op uw TV scherm, u pakt uw telefoon waar u een closeup foto van de bezoeker op staat. U heeft een korte conversatie over de telefoon en kan met 1 klik de deur of poort openen.
Video’s bekijken en uw privé video bibliotheek beheren.
U kunt uw filmcollectie bekijken van elke TV in uw woning.
Naar uw favoriete muziek luisteren in elke kamer dankzij multi room audio.
U komt de woonkamer binnen en uw favoriete muziek of radiostation begint te spelen. Vervolgens loopt u door naar de keuken, de sensor detecteert uw aanwezigheid en dezelfde muziek begint te spelen. Maar er is meer, in geval van dreigend brandgevaar
of indringers kunnen alle audio devices specifieke berichten afspelen om u en uw gezinsleden te waarschuwen.
multimedia

FIBARO services

fibaro servicesMet FIBARO heeft u direct toegang tot de service providers zodat u onmiddellijk kunt reageren indien er een probleem is.

Bij een lekkage zal het systeem u direct een lijst van loodgieters in uw omgeving laten zien zodat u direct actie kunt ondernemen.

De toekomst is nabij !

Winkelen met FIBARO

boodschappen

Het systeem zal geïntegreerd worden met de grootste online winkels. FIBARO weet wat u nodig heeft, bestelt het en informeert u over het verwachte bezorg moment.

Geen lange rijen meer bij de supermarkt, u kunt uw waardevolle tijd besteden zoals u het wilt.

Fictie of werkelijkheid ? Alles is mogelijk!

De unieke waarde van FIBARO

Met het FIBARO Systeem kunt u zelf specifieke scenes en koppelingen tussen de devices toevoegen zonder dat u hier een specialist voor nodig heeft. U heeft het zo onder de knie. En wilt u toch liever een andere configuratie dan past u het gewoon aan. binnen enkele minuten is uw systeem aangepast vanaf elke computer. Ook heeft het Systeem geen maandelijkse kosten en kunt u uitbreiden wanneer het u uitkomt.

FIBARO is een systeem dat is ontwikkeld door liefhebbers en gebruikers van intelligente besturing technologie.

Wij wilden een totaal oplossing bieden, bereikbaar voor iedereen. Daarom hebben wij top kwaliteit producten voor een redelijke prijs ontwikkeld. Onze producten behoren tot de absolute top in Z-wave Domotica en zijn het meest gunstig geprijsd.