Advanced Training

FIBARO Benelux is een samenwerkingsverband met Training & Consultancy Partners (TnCP) uit Nuenen aangegaan om trainingen en cursussen aan te bieden voor retailers, verkopers, installateurs en vakmensen die betrokken zijn bij elektrische installaties en meer willen weten over het systeem van FIBARO. TnCP is een afzonderlijke partij die deze trainingen in domotica gaat verzorgen.

FIBARO Advanced Training

De FIBARO Advanced Training voorziet je van uitgebreide installatie- en configuratie kennis van het FIBARO Smart Home systeem. FIBARO Smart Home is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van de woon- en werkomgeving. De toepassingsmogelijkheden van dit systeem zijn ontzettend breed. Installatie in nieuwe en bestaande woningen is eenvoudig vanwege de draadloze Z-Wave technologie. De integratie van producten met andere merken/oplossingen zorgen voor een groot gebruikersgemak. Door de goede mogelijkheden en laagdrempeligheid van het systeem, wint FIBARO sterk terrein in de wereld van Smart Home systemen (domotica). Door het gebruik van het FIBARO systeem zorg je voor een veiliger, energiezuiniger, gemakkelijker en comfortabeler leven van je klanten.

 Wat wordt behandeld?

  • Multi-Click Scene activatie
  • Advanced parameters
  • FIBARO Panelen
  • Master-Slave Gateway configuratie
  • Integratie non FIBARO Z-Wave apparaten
  • Camera integratie
  • Virtuele Apparaten & Plug-ins
  • Advanced grafische Block Scene’s
  • My First LUA Scene’s
  • Advanced tips, Tricks en Troubleshooting
Doel van de training

Na de FIBARO Advanced Training kun je de uitgebreide mogelijkheden van het FIBARO Smart Home systeem inzetten om de woonbeleving van je klant nog verder te verhogen. Je weet welke extra functionaliteiten FIBARO, eventueel in combinatie met niet-FIBARO producten, te bieden heeft en hoe je dit kan toepassen.

Op basis van ‘hands-on’ opdrachten leer je praktijkgericht een FIBARO Smart Home systeem breder in te zetten en te integreren volgens de wensen van je klant, zowel met eigen FIBARO producten als niet-FIBARO componenten. We maken hiervoor gebruik van functionele trainingsopstellingen (met Home Center Lite én Home Center 2), zodat je zelf met de FIBARO oplossingen aan de slag gaat en onder begeleiding hands-on ervaring op kan doen.

Programma

08:30 uur      Ontvangst met koffie en thee
09:00 uur      FIBARO Advanced, deel 1
10:00 uur      Praktijk FIBARO Advanced
10:45 uur      FIBARO Advanced, deel 2
11:30 uur      Praktijk FIBARO Advanced (2)
12:30 uur      Lunch
13:15 uur      Grafische blok scene, extra mogelijkheden
14:00 uur      Praktijk grafische blok scene
14:30 uur      Pauze
14:45 uur      Lua scenes, de basis
15:15 uur      Praktijk Lua Scenes
16:00 uur      Tips, Tricks & Troubleshooting
16:30 uur      Einde FIBARO Advanced Training

Advanced Certificering

Je kunt na het afronden van deze training ‘FIBARO Platinum Installer’ worden. Je krijgt niet alleen een officieel FIBARO fabriekscertificaat maar ook aanvullende zaken, zoals betere inkoopcondities op de aanschaf van producten van FIBARO en marketingondersteuning. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met FIBARO Benelux (info@fibaro.nl).

Je wordt na het afronden van deze training op de website van FIBARO vermeld als gediplomeerd installateur. Dan ben je voor klanten beter te vinden als FIBARO Specialist.

Aanmelden

Via de onderstaande knop komt u terecht op de website van TnCP waar u zich meteen kunt aanmelden voor de advanced training. Trainingen en Consultancy Partners (TnCP) is een afzonderlijke partij die deze trainingen in domotica gaat verzorgen.

Aanmelden Training TnCP

(u wordt doorverwezen naar een externe website)