FIBARO Apple HomeKit Accesoires

Rediscover your home

Voeg de FIBARO accessoires toe aan Apple HomeKit. Met behulp van de additionele FIBARO app voor Apple HomeKit is nog meer mogelijk met de FIBARO accessoires.
Pas het systeem eenvoudig en gemakkelijk aan naar persoonlijke wens. Geniet van het comfort en de technologie en herontdek jouw huis.

HK-Motion-Sensor-Left

Motion Sensor

Detecteert beweging, lichtsterkte en kamer temperatuur

De FIBARO Motion Sensor is een HomeKit compatibele multi sensor en maakt   gebruik van “Bluetooth® low energy” technologie. Naast het detecteren van beweging is het ook mogelijk om de omgevingstemperatuur en lichtintensiteit te meten. Een ingebouwde accelerometer detecteert automatisch zodra de sensor verplaatst wordt. De FIBARO Motion Sensor werkt met batterijspanning en kan door zijn ontwerp snel op elke plek geïnstalleerd worden. De oogvormige LED indicator signaleert beweging, temperatuurniveau en sabotage en kan multifunctioneel gebruikt worden voor comfort, veiligheid en beveiliging scenarios.

Populaire use cases
 1. Monitor een privé ruimte
 2. Schakel de verlichting automatisch aan bij schemering
 3. Ontvang een notificatie als de kinderen thuis komen

Meer informatie Bekijk video Bekijk handleiding		
HK-Flood-Sensor-Left

Flood Sensor

Detecteert water lekkage en meet de omgevingstemperatuur

De FIBARO Flood sensor is een HomeKit compatibele water detector en maakt gebruik van  “Bluetooth® low energy” technologie. Naast het detecteren van water en eventuele lekkages is het ook mogelijk om afwezigheid van water de omgevingstemperatuur te meten. Zodra het apparaat verplaatst of geopend wordt, wordt er een sabotage signaal afgegeven. Een ingebouwde LED indicator en een alarm signaal worden geactiveerd zodra er een detectie van water optreedt. De Flood sensor is ontworpen om op een vloer of vlak oppervlak geplaatst te worden en blijft drijven op het water.

FIBARO Flood sensor kan zelfstandig gebruikt worden of gecombineerd met andere Apple Homekit producten worden opgenomen in de huisautomatisering.

Populaire use cases
 1. Detecteer een lekkage in een kamer
 2. Beveilig elektrische apparaten tegen een lekkage
 3. Ontvang een notificatie wanneer de temperatuur daalt

Meer informatie Bekijk video  Bekijk handleiding

HK-DoorWindow-Sensor-Left-01

Door/Window Sensor

Detecteert het openen en sluiten van ramen of deuren, en meet de omgevingstemperatuur

De FIBARO Door/Window Sensor is een HomeKit compatibele magneet sensor en maakt gebruik van “Bluetooth® low energy” technologie. Naast het detecteren van geopende ramen of deuren is het ook mogelijk om de omgevingstemperatuur te meten. Een opening wordt gedetecteerd zodra de magneet van de sensor verwijderd wordt. Zodra het apparaat verplaatst of geopend wordt, wordt er een sabotage signaal afgegeven. De sensor kan multifunctioneel gebruikt worden voor comfort, veiligheid en beveiliging scenarios

Populaire use cases
 1. Beveilig jouw huis of een specifieke ruimte
 2. Ontvang een notificatie wanneer een deur opent
 3. Activeer automatisch een “Welkom thuis” scène

Meer informatie Bekijk video  Bekijk handleiding

HK Single Switch Left

Single Switch

Schakelt de verlichting, elektrische apparaten en de stopcontacten op afstand aan en uit.

De FIBARO Single Switch is een HomeKit compatibele inbouw-schakelaar en maakt gebruik van  “Bluetooth® low energy” technologie.

FIBARO Single Switch 2 is ontworpen om draadloos elektrische apparaten aan/uit te schakelen en tevens het energieverbruik te meten. Deze module behoort tot de kleinste ter wereld en het is toegestaan om deze achter een stopcontact of in een behuizing te monteren. FIBARO Single Switch 2 heeft een maximale belasting van 2500W, kan draadloos bediend worden middels de HomeKit Applicatie of door andere apparaten middels geconfigureerde scene’s en tevens handmatig indien er een schakelaar is aangesloten.

FIBARO Single Switch kan zelfstandig gebruikt worden of gecombineerd met andere Apple Homekit producten worden opgenomen in de huisautomatisering.

Populaire use cases
 1. Bedien elektrische apparaten op afstand (max. 1840W)
 2. Schakel de verlichting automatisch aan en uit
 3. Meet het stroomverbruik en schakel de oplader uit bij 100%

Meer informatie Bekijk video  Bekijk handleiding

HK-CO-Sensor-Left

CO Sensor

Een gecertificeerde koolmonoxide en temperatuur sensor.

FIBARO CO Sensor is een HomeKit compatibele, koolmonoxide detector en maakt gebruik van “Bluetooth® low energy” technologie.

Koolmonoxide is een extreem giftig en reukloos gas. Het soortelijk gewicht is bijna gelijk aan lucht waardoor het zich hiermee vermengt en niet opstijgt zoals rook.  FIBARO heeft mede hierdoor gekozen voor een uitvoering waarmee alleen Koolmonoxide gedetecteerd kan worden en is ontworpen om op een wand te plaatsen, voor een maximale bescherming bij voorkeur op gezichtshoogte, zeker niet aan het plafond!

FIBARO CO Sensor is extreem klein en voorzien van BSI certificering (het wereldwijde keurmerk voor veiligheid en kwaliteit)

De hoge gevoeligheid van de sensor maakt het mogelijk om een minimale hoeveelheid koolmonoxide (CO) gas te detecteren en preventief te waarschuwen voor een risico op vergiftiging. Een alarm wordt gegeven door de ingebouwde sirene, blinkende LED en door draadloze commando’s te versturen. De CO sensor is tevens voorzien van een ingebouwde temperatuursensor.

FIBARO CO sensor kan zelfstandig gebruikt worden of gecombineerd met andere Apple Homekit producten worden opgenomen in de huisautomatisering. Het minimalistische en schitterende ontwerp zorgen ervoor dat er geen afbreuk wordt gedaan aan het interieur, een must voor liefhebbers van Apple design.

Populaire use cases
 1. Monitor belangrijke plaatsen in huis zoals bij de ketel, oven, haard of het fornuis
 2. Ontvang een melding bij de kleinste concentratie koolmonoxide
 3. Schakel apparaten uit bij detectie van koolmonoxide

Meer informatie Bekijk video  Bekijk handleiding

HK-Wall-Plug-F-Left

Wall Plug

Een slimme tussenstekker met energiemeting voor aan- en uitschakelen van elektrische apparaten.

De FIBARO Wall Plug is een HomeKit compatibele slimme stekker en maakt gebruik van  “Bluetooth® low energy” technologie.

FIBARO Wall Plug is ontworpen om draadloos elektrische apparaten aan/uit te schakelen en tevens het energieverbruik te meten. Deze slimmer stekker behoort tot de kleinste ter wereld. FIBARO Wall Plug heeft een maximale belasting van 2300W, kan draadloos bediend worden middels de HomeKit Applicatie of door andere apparaten middels geconfigureerde scene’s

Er wordt een LED ring gebruikt om visueel het actuele verbruik en de status te laten zien en kan bediend worden met het knopje op de behuizing of met een iOS mobile app via een Wi-Fi verbinding.

FIBARO Wall Plug kan zelfstandig gebruikt worden of gecombineerd met andere Apple Homekit producten worden opgenomen in de huisautomatisering.

Populaire use cases
 1. Bedien elektrische apparaten op afstand (max. 2300W)
 2. Schakel de verlichting automatisch aan en uit
 3. Meet het stroomverbruik en schakel de oplader uit bij 100%

Meer informatie Bekijk video  Bekijk handleiding

HK-The-Button-Left-01

The Button White

Handmatig activeren en deactiveren van apparaten en scènes binnen het FIBARO systeem.

Aan de kleine, maar zeer krachtige, FIBARO The Button voor Apple HomeKit kunnen maar liefst 3 verschillende geprogrammeerde scenes worden toegewezen. Door middel van 1 of 2 klikken en door de knop ingedrukt te houden activeer je jouw favoriete scene of activeer je een ander Homekit geschikt apparaat.

The Button kan gemakkelijk overal in huis geplaatst worden. Nog nooit heeft een klik zoveel betekent in je woning, de rolluiken openen, het koffie apparaat aanzetten, de radio aan op je favoriete kanaal. Dit alles is mogelijk door een simpele druk op de knop.

FIBARO The Button voor Apple HomeKit werkt op een batterij en is leverbaar in 3 verschillende kleuren. Het batterij type is LS14250 en zal bij gemiddeld gebruik ongeveer 1 jaar mee gaan.

Om de button te kunnen gebruiken is het gebruik van een Apple IOS apparaat en de FIBARO Homekit App uit de app store nodig. De Button works with Apple HomeKit werkt niet met android of in een Z-Wave netwerk.

Populaire use cases
 1. Bedien elektrische apparaten op afstand (max. 1840W)
 2. Schakel de verlichting automatisch aan en uit
 3. Meet het stroomverbruik en schakel de oplader uit bij 100%

Meer informatie Bekijk video  Bekijk handleiding